Показване на 3 резултата

Hyafilia Classic (1 x 1ml)

лв.130.00
0 out of 5
0 review(s)
Hyafilia Classic е висококачествен козметичен продукт, създаден за оформяне и подобряване на формата на устните на пациентите. Веднъж поставен, този филър за устни е с гарантирано натурално изглеждащи резултати, с трайност на ефекта от четири до   шест месеца. Този гел за инжектиране е изключително стабилен и ще запази позицията си след поставяне, без опасност от „изтичане“.

Hyafilia Grand (1 x 1ml)

лв.130.00
0 out of 5
0 review(s)
Hyafilia Grand е високоефективен филър за контуриране на лице, с гарантирана стабилност на веднъж поставения халуронов гел, както и напълно естествено изглеждащи резултати. Средният размер на частиците на този хиалуронов филър е 1100μm, което го прави плътен и гъст – напълно подходящ за подобрения на линиите на лицето и инжектиране в зони, където е необходима по-голяма твърдост на поставения филър.

Hyafilia Petit (1 x 1ml)

лв.130.00
0 out of 5
0 review(s)
Hyafilia Petit е първокачествен, мек, хиалуронов филър, създаден на основата на кръстосано свързна хиалуронова киселина, при висока концентрация от 20мг/мл. Този хиалуронов гел за инжектиране е перфектното решение за подмладяване на кожата и бързо и ефективно премахване на поръхностни бръчки и линии от кожата. Hyafilia Petit е изключително мек дермален филър и дава съвсем естествено изгелждащ резултат, особено в сравнение...
Loading...