Hyafilia Classic (1 x 1ml)

Availability: In stock

лв.104.00

Hyafilia Classic е висококачествен козметичен продукт, създаден за оформяне и подобряване на формата на устните на пациентите. Веднъж поставен, този филър за устни е с гарантирано натурално изглеждащи резултати, с трайност на ефекта от четири до   шест месеца. Този гел за инжектиране е изключително стабилен и ще запази позицията си след поставяне, без опасност от „изтичане“.

Количество :
Категории: ,

Hyafilia Classic е направен от пречистена хиалуронова киселина. В нормално състояние, тя се разгражда от ензимите относително бързо. В този продукт, тя е комбинирана с BDDE, което позволява изграждането на кръстосано свързана молекулярна структура на гела за инжектиране. Тя е много по стабилна и устойчива на метаболизма и въздействието на ензимите. Сравнен с конкуретни продукти, Hyafilia Classic дава много по-траен и устойчив резултат. Веднъж инжектиран в кожата, продуктът ще се разгражда в продължение на до шест месеца.

Защо Hyafilia Classic?

Това е изключително гъвкав, по отношение на своето приложение, продукт. На първо място, хиалуроновият гел може успешно да се използва като филър за устни. Постигнатите форма и обем на устните могат да бъдат пресъздадени с малко други козметични продукти. Същевременно, филърът може да се използва и за премахване на повърхностни и средно дълбоки бръчки и линии по кожата. Hyafilia спомага за подобряването на външния вид на пациентите, подобрява формата и обема на устните и прикрива глабеларните линии, както и средно дълбоки линии около устата (марионетни линии), а може да се използва за възстановяване на обема на бузите.

Характеристики

  • Среден размер на частиците – 500μm;
  • Съдържание на кутията – напълнена спринцовка (1мл), игла 27G, игла 29G;
  • Температура на съхранение – 1 до 30°C;
  • Трайност в опаковка – 3 години;
  • Трайност след поставяне – 4 до 6 месеца;
  • Дълбочина на инжектиране – средна;
  • Концентрация на хиалуронова киселина – 20мг/мл;
Loading...