Hyafilia Grand (1 x 1ml)

Availability: In stock

лв.104.00

Hyafilia Grand е високоефективен филър за контуриране на лице, с гарантирана стабилност на веднъж поставения халуронов гел, както и напълно естествено изглеждащи резултати. Средният размер на частиците на този хиалуронов филър е 1100μm, което го прави плътен и гъст – напълно подходящ за подобрения на линиите на лицето и инжектиране в зони, където е необходима по-голяма твърдост на поставения филър.

Количество :

Hyafilia Grand се базира на естествените свойства на хиалуроновата киселина, използвайки ги по най-добрия възможен начин. Тази субстанция се среща в естествен вид и в телата на хората, като нейна отличителна особеност е способността и да задържа до 500 пъти собственото си тегло във вода. Хиалуроновата киселина играе изключително важна роля за овлажняването на кожата, което, разбираемо, я превръща в една от любимите съставки на козметичната индустрия.

В естествено състояние, хиалуроновите молекули се разграждат относително бързо от ензимите на тялото. За постигане на по-голяма стабилност и изграждане на кръстосано-свързвана структура, хиалуроновата киселина на Hyafilia Grand е комбинирана с BDDE (бутандиол диглицидил етер), който е изключително ефективен свързващ агент. Кръстосано-свързаната хиалуронова киселина е много по устойчива на метаболизма на тялото и направеният от нея гел се разгражда много по-бавно.

Какво има в опаковката?

  • Предварително напълнена спринцовка (1мл хиалуронов гел)
  • Игла размер 27G
  • Игла размер 29G

Филърите задължително трябва да бъдат поставяни от лицензиран лекар. Инжектират се в дълбоките подкожни слоеве. Поради големия размер на частиците на гела, възможността за „разливане“ е практически несъществуваща, а самата структура – по-стабилна. Подходящи зони за инжектиране са брадичката, челюстта. При правилно инжектиране, филърът е напълно стабилен и неразличим от естествената форма на лицето.

Трайността след поставяне зависи от редица фактори като метаболизъм, здравословно състояние и начин на живот. Средната продължителност на действие на поставен филър е четири месеца, преди пълното му разграждане от ензимите. Препоръчително е да се извършва последващо инжектиране за поддържане на постигнатата форма и обем.

Loading...