Hyafilia Petit (1 x 1ml)

Availability: In stock

лв.104.00

Hyafilia Petit е първокачествен, мек, хиалуронов филър, създаден на основата на кръстосано свързна хиалуронова киселина, при висока концентрация от 20мг/мл. Този хиалуронов гел за инжектиране е перфектното решение за подмладяване на кожата и бързо и ефективно премахване на поръхностни бръчки и линии от кожата. Hyafilia Petit е изключително мек дермален филър и дава съвсем естествено изгелждащ резултат, особено в сравнение с повечето други филъри на пазара.

Количество :

Какво е включено в комплекта?

Хиалуроновият филър идва заедно с пълен комплект за поставяне. В опаковката ще намерите:

  • Предварително напълнена спринцовка с филър (1ml)
  • Игла размер 27G
  • Игла размер 29G

Това е козметичен продукт с изключително дълга трайност, ако се съхранява при подходящи условия – далеч от слънчева светлина и при температура в диапазона от 1 до 30 градуса по Целзий.

Характеристики

Hyafilia Petit е един от най-ефективните дермални филъри, които се използват за премахване на деликатни линии и повърхностни бръчки. Много малко филъри имат толкова малък среден размер на частиците на гела – само 200μm. Благодарение на този показател, филърът има изключително подходящ за целите си вискозитет и „мекота“, което го превръща в изключително ефективно решение при запълване дори на най-тънките линии по кожата или премахване най-деликатните бръчки. Резултатите от anti-age терапията са напълно естествено изглеждащи и поставеният хиалуронов гел е напълно неразличим.

Филърът е особено подходящ за прикриване на бръчки в зоната около очите, както и по-деликатни марионетни линии, но също така може да се използва за подобряване формта и обема в зони като възглавничките на ушите или дори като филър за устни, за пациенти, които предпочитат по-меки устни. Тъй като хиалуроновата киселина в гела е с кръстосано свързана структура благодарение на BDDE, тя е значително по-устойчива на метаболизма и ензимите на тялото. Веднъж инжектиран, филърът ще придава обем или прикрива бръчките за период от над 6 месеца.

Loading...