JBP NanoCannula

Availability: In stock

лв.121.60

JBP NanoCannula са едни от най-качествените канюли предлагани на пазара. С тях инжектирането е лесно и с малък дискомфорт за пациента. Канюлите са изключително остри, което намалява резистентността на тъканите при проникване и пациентите изпитват по-малко болка. Предлагат се в различни размери като диаметър и дължина, като са подходящи за инжектиране на зони по цялото тяло и лице.

Изчисти
Количество :
Код: Няма Категории: ,

Ефективността на поставената инжекция зависи и от качеството на използваната канюла. Само такава направена по най-високите стандарти, може да гарантира безопасното и комфортно инжектиране на пациента. JBP NanoCannula е продукт отговарящ на най-високите стандарти на индустрията, предлагащ най-доброто от японската медицинска и козметична индустрия. Предпочитан от лекарите продукт, качеството на тези канюли е доказано и репутацията им е безупречна.

Основни характеристики на JBP NanoCannula

  • Одобрени от FDA (американската агенция за храни и лекарства)
  • Тънка стена на иглата
  • Микро-полирани по специална технология
  • Изработени от висококачествена неръждаема стомана

Основната задача на тези игли е, освен ефективното инжектиране, да минимизират болката и дискомфорта у пациента. Тънката стена на канюлата прави проникването много по-лесно, с по-малко съпротивление, а от там – болката по-малка. Разкъсването на тъкани в точката на проникване е минимално. Времето за възстановяване на пациента е значително намалено и страничните ефекти са малко вероятни и минимални при проявяване (подуване, зачервяване, синини, повишена чувствителност). JBP Nano Cannula са първият избор за канюли на професионалисти от цял свят.

Loading...