Dermal Fillers BG е електронна платформа предлагаща на специализираните клиенти и професионалисти в България възможност да се снабдят с висококачествени медицински изделия и професионална козметика. Нашия електронен магазин съдържа богата гама от продукти, които могат да се използват от специалисти, като дерматолози, при процедури по възстановяване и подмладяване на кожата на пациента, както и чисто разкрасителни процедури или като алтернативи на процедури от пластичната хирургия.

Предлагаме на своите клиенти богат каталог включващ такива продукти като:

  • Хиалуронови филъри
  • Продукти за мезотерапия
  • Канюли
  • Професионална козметика

Целта ни е да предложим на клиентите си пълна гама от козметични продукти и медицински изделия, които да могат да използват най-пълноценно в работния си процес, като постигат възможно най-задоволителни резултати. Желаният краен резултат е удовлетворение както на лекаря, така и на пациента.

Както предлага Dermal Fillers BG?

В нашия магазин може да откриете богата гама от хиалуронови филъри – за устни, за повърхностни бръчки, за дълбоки гънки и моделиране. Изберете от най-качествените дермални филъри предлагани на българския пазар, според нуждите на своите пациенти. Филъри с гарантирано траен ефект и естествено изглеждащи резултати при премахване на бръчки, оформяне и уголемяване на устни или оформяне на линиите на лицето.

В Dermal Fillers BG може да намерите разнообразие от продукти за мезотерапия, които може да се използват при подмладяване и подхранване на кожата, третиране на повърхностни бръчки, изсветляване на кожата и третиране на кожни петна, както и справяне с косопад.

Предложените на уебсайта продукти са на изключително изгодни цени, а гамата от продукти се обновява и разширява постоянно, включвайки нови видове продукти и нови марки към вече съществуващите категории.

Нашата отдаденост към клиентите

Предлагаме на клиентите си бърза обработка на поръчките и бърза доставка до всяка тока на страната. Екипът ни е винаги на разположение за да Ви даде необходимата консултация. Ако имате въпроси относно начина ни на работа или самите продукти – наш специалист ще бъде винаги на Ваше разположение. Ще се радваме да Ви кажем повече за предлаганите от нас продукти и технически параметри и свойства и да Ви помогнем да направите най-добрия избор, подбирайки най-подходящото решение за Вас и Вашите пациенти.

Нашата цел е да превърнем dermalfillers-bg.com в място където лекари, клиники и други специализирани клиенти да могат бързо и лесно да закупят медицински изделия и професионална козметика на достъпни цени.

Loading...