Показване на 3 резултата

Dermalax Deep Plus (1 x 1.1ml)

лв.120.00
0 out of 5
0 review(s)
Dermalax Deep Plus е един от утвърдените хиалуронови филъри на пазара, специално създаден за уголемяване и оформяне на устни, премахване на назолабиални гънки и справяне с повърхностни до средно-дълбоки бръчки. Резултатите от инжектиране на филъра се запазват до 12 месеца. Продуктът може да се използва както за подмладяване на кожата, така и за контуриране на линиите на лицето.

Dermalax Implant Plus (2 x 1.1ml)

лв.240.00
0 out of 5
0 review(s)
Implant Plus е най-твърдия филър от гамата на Dermalax. Неговото приложение е за премахване на дълбоки бръчки и гънки по кожата на лицето. В допълнение, консистенцията му го прави изключително подходящ за естетически процедури свързани с оформяне и контуриране на линиите на лицето, при инжектиране в зони като скулите, брадичката или носът. Поставянето е напълно безболезнено за пациента.

Dermalax Plus (1 x 1.1ml)

лв.120.00
0 out of 5
0 review(s)
Повърхностните бръчки нямат шанс след третиране с Dermalax Plus – висококачествен хиалуронов филър, който може лесно да прикрие дори най-деликатните линии по кожата. Предлаган на изключително изгодна цена, този филър е с дълготраен ефект, напълно безопасен и биосъвместим и изключително стабилен след като веднъж е инжектиран. Освен да заличава фини бръчки и линии по кожата, инжектираният гел оказва и цялостно...
Loading...