Dermaheal HL (10 шишенца x 5ml)

Availability: In stock

лв.350.00

Dermaheal HL е мезотерапевтично средство за борба с косопада, подходящо както за жени, така и за мъже. Този продукт е първокласно решение за спиране на косопада, резултат от възраст, стрес или изтощаване на косата, което напълно се възползва от силата на мезотерапията и е базирано на комплекс от витамини, амино киселини и биомиметични пептиди. Прилагането на Dermaheal HL срещу косопад, ще стимулира растежа на нова коса и подхрани и заздрави фоликулите на космите.

Количество :

За кой пациенти се препоръчва инжектирането с Dermeaheal HL?

Този продукт за мезотерапия е  създаден на основата на пречистени и ефективни съставки, които да подхранят космите на главата и стимулират техния растеж. Въздействието му включва:

  • Премахване на различни проблеми със скалпа
  • Намаляване на косопада
  • Стимулиране растежа на косата
  • Подобряване здравината на косъма
  • Подхранване на косата
  • Овлажняване на скалпа
  • Подобряване на кръвообръщението в кожата на инжектирания участък

Стандартния цикъл по прилагане на Dermaheal HL включва инжектирането на препарата веднъж седмично до изчерпване на опаковката. Препоръчителната доза, която не трябва да се надвишава, за една сесия е една ампула от 5мл.  Обикновено първите резултати могат да се видят след около шест седмици мезотерапия. Прилагането на Dermaheal HL е подходящо при пациенти, които имат косопад в резултат на генетични обусловености, възраст или стрес.

Болезнена ли е процедурата?

Прилагането на  Dermaheal HL става чрез използването на ролер с микроигли и причинява само минимален дискомфорт и болка. Това е неинвазивна процедура, така че пациентите, нормално, могат да продължат с нормалния си график веднага след прилагане. Страничните ефекти са рядко срещани, тъй като всички 56 активни съставки на този продукт за мезотерапия против косопад са био-съвместими с човешкото тяло.

Loading...