Lipo Lab PPC (10 x 10ml)

Availability: In stock

лв.280.00

Lipo Lab е безопасен продукт за разграждане на мазнини, направен на основата на висококачествени материали. Двете основни съставки на продукта са фосфатидилхолин и натриев дезоксихолат, комбинацията от които е известна като PPC. Мезотерапията с този продукт спомага за разграждането на мазнините, като по безопасен и естествен начин ускорява метаболизма и повишава нивата на енергия на пациента. Lipo Lab е по-изгоден, лесен и бърз начин за справяне с мазнините от интервенции като липосукция или други форми на пластична хирургия.

Количество :

Оптимизиран процес на липолиза

С чистота на съставките от 99.8% и чистота на натриевия деоксихолат от 98%, Lipo  Lab е един от най-безопасните и ефективни продукти за разграждане на телесни мазнини. Използването му гарантира бързо премахване на подкожните мастни тъкани. Продукта се справя с излишните мастни клетки по два начина. На първо място, ускорява метаболизма и спомага за стопяването на мазнините по напълно естествен начин (липолиза). Този фантастичен PPC (фосфатидилхолин) продукт спомага и за подобряване еластичността на кожата, както и за ефективното справяне с целулита. Препоръчителния протокол за инжектиране е през 10 дни, между всяка процедура.

Предимства пред други разграждащи мазнините продукти

За разлика от липосукцията, третирането с Lipo Lab не е скъпо и не изисква престой на легло от страна на пациента. Същевременно продукта позволява стратегическо инжектиране в различни проблемни зони. Процесът по разграждане на мастните тъкани не е свързан с дискомфорт или болка. За разлика от алтернативни мезотерапевтични продукти, които също разграждат мастни тъкани, Lipo Lab не налага използването на локална упойка. И докато повечето конкурентни продукти се ограничават само до намаляване на мастните клетки, то Lipo Lab ги премахва напълно.

Без страничен ефект

  • Основни съставки добити по немска технология
  • Деоксихолат – пречистен и добит в Япония
  • Специално стерилизиран продукт
  • Отговаря на международните стандарти за безопасност
Loading...