Regenovue Aqua Shine (3 x 3ml)

Availability: Out of stock

лв.176.00

Regenovue Aqua Shine Plus е нов и революционен продукт за мезотерапия, който ще помогне на кожата на пациента да се възстанови, хидратира и цялостно подмлади. От подобряване на еластичността и балансиране на нивата на овлажняване, до прикриване на деликатни бръчки – този мезо продукт от ново поколение, който използва в пълна степен ревитализиращия потенциал на хиалуроновата киселина. Перфектното решение за пациенти с проблеми със суха и изморена кожа, която се нуждае от подхранване. Бързо и ефективно решение за подмладяване и коригиране на цвета на кожата.

Изчерпан

Свойства и ефект

Това е професионален мезотерапевтичен продукт, който може да се инжектира на жени и мъже. Подходящ е за всеки пациент, който търси бързо и естествено решение за подмладяване на кожата, но не желае оперативна намеса. Regenovue Aqua Shine се прилага чрез инжектиране в кожата, като е подходящ за третиране на следните зони и проблеми:

  • Назолабиални гънки
  • Челото
  • Брадичката
  • Устните
  • Между веждите (глабеларни линии)
  • Бръчки около очите

Една сесия мезотерапия с този продукт трае между 15 и 30 минути, като поставянето задължително трябва да се извърши от лекар.

Основната съставка на този продукт за мезо лечение е хиалуронова киселина с не-кръстосано свързана структура. Това е субстанция с изключително мощно anti-age въздействие. Благодарение на нея, пациентите ще се радват на по-овлажнена, еластична и светла кожа. Подобряването на хидро-баланса в кожата, дава дългосрочно решение на проблема с тънките и деликатни бръчки по лицето.

Каква е разликата между Regenovue Aqua Shine и хиалуроновите филъри

За разлика от обикновените филъри, базирани на хиалуронова киселина, Aqua Shine от Regenovue не ограничава своето действие до прикриване на бръчки. Този продукт за мезотерапия има цялостно подмладяващо въздействие върху кожата, подхранвайки я с необходимите нутриенти и витамини.

Loading...