Dermaheal SB (10 шишенца x 5ml)

Availability: In stock

лв.350.00

Dermaheal SB е един от най-ефективните и с траен ефект продукти за изсветляване на кожата на пазара. Мезотерапчевтично решение, което е подходящо за инжектиране в зони на кожата с проблеми с пигментацията. Създадено на основата на специални съставки като катомплекс от биомиметични пептиди и екстракт от растения с избелващ кожата ефект. Този мезотерапевтичен продукт може да се  използва в зони на кожата засегнати от петна резултат от напреднала възраст, лунички, както и други форми на нежелана кожна пигментация.

Количество :

Има ли рискове при тетирането на кожата  с Има ли рискове при третирането на кожата  с Dermaheal SB?

Като всеки продукт от серията Dermaheal, SB се фокусира върху заздравяването на кожата. Съставките в основата на мезо продукта и формулата, по която са смесени, са не само безопасни за здравето, но имат и цялостен положителен ефект. И макар този продукт да има избелващ кожата ефект, въздействието му е не-агресивно. Активната съставка на Dermaheal SB намалява производството на меланин като пречи на трансформирането на аминокиселината L-DOPA в пигменти като феомеланин или еумеланин.

Препоръчителна употреба

  • Избелване на кожата
  • Премахване на лунички и петна резултат от възраст
  • Намаляване на хиперпигментацията
  • Възстановяване на естествения цвят на кожата
  • Ограничаване на синтеза на меланин

Всяка опаковка Dermaheal SB съдържа 10 шишенца от 5ml. Препоръчително е да се използва едно шишенце на сесия за инжектиране, т.е. доза от 5ml. Нормално, една процедура по инжектиране на седмица е достатъчна за постигане на желаните резултати. Ефектът от лечението зависи от редица фактори като възраст, състояние на кожата и други.

Лечение на три етапа

  • Първи етап – в продължение на един месец, пациентът се подлага на процедура по инжектиране веднъж седмично
  • Втори етап – следващите два месеца пациента се инжектира през две седмици
  • Трети (поддържащ) етап – целта му е да се запазят постигнатите резултати чрез инжектиране на мезотерапевтичен продукт веднъж в месеца
Loading...