Dermaheal SR (10 шишенца x 5ml)

Availability: In stock

лв.350.00

Dermaheal SR е продукт за мезотерапия създаден на основата на специален биомиметичен пептиден комплекс.  Формулата му гарантиран бързо подмладяване на кожата и възстановяване на еластичността, здравината, мекотата и подобряване овлажняването на третирането меки тъкани. Това е надеждно anti-age средство за мезотерапия, което успешно премахва и повърхностни бръчки и деликатни линии от лицето и шията. Освен за подхранване и подмладяване на старееща кожа, Dermaheal SR е изключително ефективен и за мазна и страдаща от акне кожа, както и кожа с разширени пори.

Количество :

Как действа Dermaheal SR?

  • Стимулира производството на колаген и еластин, които подбряват еластичността на кожата
  • Свива порите
  • Прави кожата по-здрава и гладка, като намалява линиите и бръчките
  • Прави кожата да изглежда по-млада и жизнена
  • Овлажнява инжектираната зона

Първите резултати след третиране с този висококачествен продукт за мезотерапия, могат да бъдат видели след около 5 сесии. Препоръчва да се е извършва по една процедура по инжектиране на седмица, при която да се използват 5ml продукт или казано иначе – едно шишенце.

Процедурата по поставяне, нормално отнема около 30 минути и не е свързана с особен дискомфорт или болка за пациента. Мезотерапевтичният продукт се инжектира на средна дълбочина.

Макар и тестван и цялостно – безопасен продукт, използването на Dermaheal SR не се препоръчва за пациенти със свръхчувствителност или алергия към някоя от съставките, както и бременни или кърмещи жени. Да не се инжектира от мезо продукта в зони, където пациента страда от инфекция или възпаление.

Сред активните съставки на Dermaheal SR са комплекс от витамини, аминокиселини, конезими, минерали, както и други подхранващи кожата вещества.

Loading...