Dermaheal HSR (10 шишенца x 5ml)

Availability: In stock

лв.350.00

Dermaheal HSR е продукт за мезотерапия базиран на хиалуроновата киселина, за подмладяване на суха и застаряваща кожа. Той е мощно мезо решение, което овлажнява кожата в зоната на инжектиране и стимулира синтезът на извънклетъчни макромолекули, като колаген и еластин, като има цялостен ревитализиращ ефект на кожата. Dermaheal HSR съдържа до два пъти пове хиалуронова киселина от аналогичните мезотерапевтични продукти.

Количество :

Овлажняващите свойства на Dermaheal HSR

Застаряващата кожа се характеризира от ниски нива на хидратация, което води до по-лоша еластичност и обем. При използването на Dermaheal HSR в процедури по мезотерапия, кожата на пациента и неините естествени регенеративни способности биват подпомогнати. Тайната е хиалуроновата киселина, синтетично извлечен продукт, който се среща и в естествена форма в човешкото тяло. Тя има способността да задържа вода, до хиляда пъти собственото си тегло, което е прави едно от най-ефективните хидратиращи средства за подмладяване на кожа.

Нивата на HA (хиалуронова киселина) на този мезо продукт за значително по-високи от другите марки. Благодарене на това, кожата на пациента, в инжектираната зона, е много по-добре овлажнена за много по-дълъг период от време.

Dermaheal HSR е създаден чрез специален производствен процес и включва в състава си разнообразие от растежни фактори и пептиди, които да стимулират естественото производство на колаген, еластин и други важни протеини, които оказват директно влияние върху здравината, гладкостта и еластичността на кожата.

Прилагане на продукта

  • Инжектиране веднъж седмично
  • Инжектиране на не повече от една ампула, в различни зони
  • Задължително инжектиране от лекар
Loading...