Neobella (ex. Kabelline) серум за контуриране – 5 x 8ml

Availability: In stock

лв.236.00

Neobella е ново поколение серум за контуриране, който е разработен и произведен в Южна Корея от NewFace Laboratories. Този надежден продукт за разграждане на мазнини по лицето и тялото е аналогичен на Kabellinе и съдържа деоксихолинова киселина. Той лесно и бързо коригира двойна брадичка и всякакви други локализирани мастни депа по бедрата, корема, гърба и др.

Количество :

Neobella – ефективен серум за контуриране

Този първокачествен продукт на NewFace Laboratories може да се използва за лечението на мъже и жени. Той предлага безболезнена мезотерапия като предизвиква липолиза благодарение на естествените свойства на деоксихолиновата киселина в състава си. С други думи, Neobella успешно стопява мастната тъкан в зоните в които е нанесен. Освен това, той предотвратява задържането на течности в тялото, рязко разрушава мастните клетки и ускорява усвояването на мастните киселини от метаболизма.

  • Коригира двойна брадичка
  • Намалява мастните натрупвания в бузите
  • Подобрява контура на лицето
  • Изгаря мастните депа в различни части на тялото (корем, горните части на бедрата и ръцете, гръб, и т.н.)

Как се провежда лечението?

Въпреки че първите ефекти постигнати с помощта на Neobella могат да бъдат забелязани почти веднага след първата инжекция, целия курс на лечение с този продукт се състои от няколко такива процедури (максимум 6). Те се могат да се провеждат почти всяка седмица, а дозата която се използва по време на всяка от тях не бива да надвишава 8-10мл. По този начин ще се намали риска от странични ефекти предизвикани от деоксихолиновата киселина (зачервяване, изтръпване, болка, хематома и др.). Точната дозировка на този хомеопатичен серум за разграждане на мазнини зависи от зоната на инжектиране, мастните депа там, както и от резултатите които всеки индивидуален пациент иска да постигне. Продуктът се инжектира подкожно, но самата процедура е минимално инвазивна. Тя рядко води до подуване и е безболезнена. Възстановителният период след лечението е изключително кратък.

Loading...