Basic Science Silver Plus Modeling Mask – 1kg

Availability: In stock

лв.45.44

Произведена от Histolab, Basic Science Silver Plus Modeling Mask 1kg е силно препоръчана алгитна маска. Тя има облекчаващ ефект за пациенти с раздразнена кожа и бързо я почиства, успокоява, хидратира и освежава. Употребата му е подходяща и за кожа с различни козметични проблеми, в това число и акне. С нас, може да го получите с бърза доставка и на ниска цена.

Количество :

Преборете се с досадните кожни раздразнения мигновено

Опитните експерти от Histolab са наясно, че има няколко основни фактора които могат раздразнят или повредят кожата. Те включват:

  • Ниски нива на хидратация
  • Прекомерно производство на себум
  • Външни фактори (продължително и често излагане на слънчеви лъчения, прах и др.)
  • Липса на подхранващи вещества в кожата

Надеждната корейска компания е използвала тези научни факти, за да създаде една от най-иновативните алгитни маски за раздразнена кожа. Тя е направена от изключителна селекция от активни съставки, почти всички от които са с натурален произход. Изумителният облекчаващ ефект на който пациентите се радват с този препарат се дължат на наличието на алантоин и бетаин във формулата му. Кожата също бива отлично овлажнена благодарение на хидролизирания колаген и натриевия хиалуронат които са също налични в структурата на маската. Високите нива на хидратация се запазват за дълго заради удивителните качества на перления прах в маската. За да подсили здравето и подобри вида на кожата, Basic Science Silver Plus Modeling Mask разчита на екстракт от сладък корен (женско биле) в които изобилстват ценни подхранващи кожата вещества.

Страхотен козметичен продукт за хора с акне

Пациенти които имат кожа предразположена към акне, знаят колко чувствителна може да бъде тя. Но тази необикновена маска за лице ще я почисти в дълбочина без да я зачервява или дразни. В нея няма нито алкохол, нито парабени.

Преди употреба, смесете прахообразната маска с вода. Бъркайте до получаване на хомогенна смес. Нанесете върху чиста кожа.

Loading...