Basic Science ION-TO C (M*A*P Powder) – 50 vials x 1.5g

Availability: In stock

лв.320.00

Basic Science ION-TO C (M*A*P Powder) е висококачествен разтвор съдържащ Магнезий-L-аскорбил-2-фосфат на прах и е отлично допълнение към всяка терапия с метода на йонофореза което има за цел да хидратира кожата, да лекува проблеми с пигментацията или дори и двете. Това разнообразно козметично решение от Histolab е част от внимателно подбраната продуктова серия на компанията Basic Science. Вече може да го поръчате и от нашият онлайн магазин.

Количество :

Създаден да подобри резултатите от терапия с йонофореза

Йонофорезата е съвременен метод за лечение който често се описва като инжекционна терапия която не включва игли. Това е защото тя доставя подхранващи и заздравяващи субстанции дълбоко в кожата посредством нискочестотен ток. Basic Science ION-TO C (M*A*P Powder) е продукт разработен специално за този вид козметично лечение. Той бързо се разтваря във вода и след това може лесно да бъде нанесен върху кожата с машина за йонофореза с цел мигновеното й хидратиране и безопасното премахвана на тъмни петна от повърхността й. За да изработи този свой козметичен шедьовър, корейската компания Histolab стратегически е подбрала всяка негова съставка:

  • Магнезий -L-аскорбил-2-фосфат (MAP) – успокоява и хидратира
  • Арбутин – мощен изсветляващ кожата компонент
  • Аскорбинова киселина – за дълготраен подмладяващ ефект
  • Витамин C на прах – има антиоксидиращи и подмладяващи качества, както и лекува свръхпигментация

Кои пациенти са подходящи кандидати за терапия с този продукт?

Като професионален козметичен продукт от най-висок клас, Basic Science ION-TO C (M*A*P Powder) на Histolab може да помогне на пациенти с всеки тип кожа. Въпреки това, той е най-подходящ за хора които са над 40-годишна възраст и имат кожа която е изморена, загрубяла или суха. Тези които имат проблеми с пигментацията (тъмни петна по кожата) също ще оценят качествата на този продукт. Ние сме надежден дистрибутор на този и много други ION-TO козметични препарати от марката Basic Science на Histolab.

Loading...