Basic Science Histo Sebum Catch Cream Mask – 250g

Availability: In stock

лв.51.20

Радваме се да ви представим най-новият и ефективен козметичен продукт за мазна кожа произведен от реномираната южнокорейска компания Histolab – Basic Science Histo Sebum Catch Cream Mask 250g. Тази уникална крем маска може да се използва дори върху чувствителна кожа. Тя мигновено почиства запушените пори и подобрява хидратацията на кожата като същевременно я поддържа на оптималното й ниво. Маската съдържа метанол за охлаждащ и освежаващ ефект.

Количество :

Високоценена крем маска за мазна кожа

Basic Science гамата на Histolab се състои главно от водещи козметични продукти които са подходящи за всеки тип кожа. Basic Science Histo Sebum Catch Cream Mask, от друга страна, е един от по-специализираните препарати в изключително успешната серия на корейската компания. Тя е ексклузивно произведена за хора с кожа която е склонна към омазняване. Някои от нейните основни свойства са:

  • Значително намаляване на производството на себум
  • Бързо подобряване на хидратацията
  • Лесно балансиране и поддържане на нормалните нива на себум
  • Дълбоко почистване на порите

Със смесицата си от пептиди, растителни екстракти, бета глюкани и патентована SRGF H1 формула, тази единствена по рода си крем маска не води до нежални ефекти. Вместо това, тя видимо подобрява еластичността и вида на кожата и предоставя допълнителна защита от външни фактори.

Изненадващо свежо усещане

Basic Science Histo Sebum Catch Cream Mask ще даде на мазната и раздразнена кожа точно това от което има най-голяма нужда – бързо усещане за освежаване, охлаждане и облекчаване. Именно това са основните свойства на метанола в този козметичен продукт. Друг важен ефект на съставката е, че успешно стяга и опъва кожата. Това ще рече, че тази съвременна крем маска ще се справи с три различни козметични проблема едновременно – прекомерното производство на себум, раздразнена и отпусната кожа. Използвайте продукта само върху почистена кожа. Оставете го за около 15 минути върху лицето и след това го изплакнете с леко топла вода.

Loading...