Basic Science ION-TO V (MULTI-VITAMIN) – 20ml x 50ea

Availability: In stock

лв.436.00

Най-краткият път до подмладената кожа е „постлан“ с мощни подхранващи съставки и дълготрайна хидратация. Basic Science ION-TO V (MULTI-VITAMIN) предлага и двете, защото е добре наложен козметичен продукт. Специалното при него е, че е преназначен за употреба по време на терапии с йонофореза. Компанията зад него е южнокорейския козметичен гигант Histolab, а най-доброто място от където можете да го поръчате е нашия сайт. Подмладяващите свойства на този единствен по рода си препарат са също впечатляващи.

Количество :

Гарантиран подмладяващ ефект

Всеки опитен козметик или дерматолог ще ви каже, че най-сигурният начин да предотвратите преждевременното състаряване на кожата е, като намерите начин да я поддържате дълбоко овлажнена и подхранена. Basic Science ION-TO (Мултивитамин) постига това на 100% защото разчита на уникален SRGF H1 комплекс. Тази иновативна формула е открита и патентова от Histolab и има изключителни хидратиращи свойства. Когато последните се комбинират с различните витамини, пептиди и минерали налични в състава на този хипоалергенен козметичен разтвор, кожата не само ще може постепенно да възстанови хидробаланса си но и ще успее да поддържа нивата му високи за дълго време. Сред останалите невероятни ефекти на този тестван и безопасен препарат са:

  • Подобрена еластичност
  • Подмладен вид
  • Успокояващи и облекчаващи свойства

Продуктът още съдържа и бета глюкан, ацетил хексапептид, хидролизиран еластин и фантастичен коктейл от подхранващи вещества и мултивитамини (Витамини B5, B3 и др.).

Най-добрият начин за употреба на Basic Science ION-TO V

Подобно на другите ION-TO козметични разтвори произведени от Histolab и включени в Basic Science серията на компанията, този също е предназначен за използване по време на дерматологични лечения по метода йонофореза. За по-добри резултати, продукта трябва да се остави да бъде изцяло абсорбиран от кожата. За да се постигне това е необходимо препарата да бъде нанесен с галваничния накрайник на машината за йонофореза.

Loading...