Hyaron (10 x 2.5ml)

Availability: In stock

лв.135.00лв.450.00

Hyaron е специален продукт за мезотерапия, който комбинира свойствата на филър и на мезо продукт. Неговата основна съставка е натриев хиалуронат, който изгражда много по-гладък и хомогенен гел за инжектиране от базираните на хиалуронова киселина филъри. В сравнение с тях, Hyaron не стои „зърнест“ и има значително по-малки частици. Основното му предимство е, че от една страна е подходящ за инжектиране за премахване на деликатни бръчки и линии на кожата, а от друга – гарантира траен положителен ефект върху кожата в инжектираната зона. Особено подходящ мезотерапевтичен продукт за пациенти страдащи от суха и груба кожа.

Изчисти
Количество :

Hyaron е напълно безопасен продукт създаден от стерилизирани съставки. Освен натриев хиалуронат, други важни съставки на продукта са одноосновен натриев фосфат и натриел хлорид.

Продуктът има двойно приложение: веднъж поставен прикрива и премахва фините бръчки от кожата на лицето, подобно на гел от хиалуронова киселина. Този директен естетически ефект може да продължи до 9 месеца.

В дългосрочен план, Hyaron е истинско (и крайно ефективно) мезотерапевтично решение. Дълготрайното действие на мезотерапия с този гел от натриев хиалуронат включва по-стегната, гладка и еластична кожа, а  нивата на хидратация са трайно подобрени.

Какво има в опаковката на Hyaron?

Всяка кутия  Hyaron идва с 10 предварително напълнени с гел спринцовки, всяка от които съдържа 2.5ml гел от натриев хиалуронат (концентрация 25mg/ml).

Цикълът на инжектиране е през седмица, три до пет сесии. Ефектът по премахването на деликатните бръчки може да бъде забелязан почти веднага, докато дългосрочните резултати от мезотерапията с Hyaron могат да бъдат наблюдавани около два месеца след започване на цикъла по поставяне.

Loading...