Regenovue Fine Plus (1 x 1.1ml)

Availability: Out of stock

лв.104.00

Деликатните бръчки и тънките линии по кожата са резултат от естествените процеси на стареене, както и странични фактори като стрес, излагане на слънце, тютюнопушене и други. Благодарение на  хиалуроновия филър Regenovue Fine Plus, тези несъвършенства на кожата могат да бъдат лесно отстранени. С помощта на този козметичен гел за инжектиране, пациентите могт да се насладят на бързо и не-оперативно решение, което да има траен ефект в борбата със следите от стареене.

Изчерпан

Препоръчителен цикъл на инжектиране

Regenovue Fine Plus може да се инжектира в широк спектър от зони на лицето, при почти всички пълнолетни пациенти. Подходящ за поставяне както за запълване на повърхностни бръчки около очите, така и на деликатни гънки на шията или прикриване на глабеларни линии между веждите. Лекарите нжектират хиалуроновия гел в засегнатата от бръчки зона, като  поставянето е между 20 и 30 минути. Веднага след приключване на козметичната процедура, пациентът може да се наслади на постигнатия резултат. Процедурата е минимално инвазивна и пациентите са свободни да продължат с нормалния си график веднага след напускане на кабинета.  Препоръчително е, след поставяне на филъра, пациентите да:

  • Обсъдят със своя лекар кога е добра да се направи следващото инжектиране, за да се поддържа постигнатия козметичен резултат
  • Избягват излагане на естремни температура, като например посещение в сауна, правене на слънчеви бани, ползване на солариум и т.н.
  • Избягват непосредствената употреба на анти-коагуланти
  • Следят за евентуални странични ефекти и да се консултират с лекаря си, ако такива не отшумят до седмица

Ефективност на хиалуроновия филър

Regenovue Fine Plus влиза  чудесно решение за третиране на пациенти, които имат нисък праг на търпимост към болка. Хиалуроновият гел поставен в устните или лицето ще бъде активен в продължение на 8 до 12 месеца.

Loading...