Regenovue Deep Plus (1 x 1.1ml)

Availability: Out of stock

лв.104.00

Regenovue Deep Plus е изключително ефективен дермален филър, специално създаден за уголемяване на устни и за прикриване на средни до дълбоки бръчки по кожата. Чудесно решение за контуриране и оформяне на устните, той е базиран на хиалуронова киселина с неживотински произход. Този филър е перфектното решение за пациенти търсещи качество на достъпна цена.

Изчерпан

Категории: ,

Премахване на бръчки без никаква болка

Всяка процедура по инжектиране е практически безболезнена, при минимален дискомфорт за пациента. За разлика от повечето филъри, поставянето на Regenovue Deep Plus не изисква използването на допълнителен анестетик. Процедурата по инжектиране на гела е напълно безпроблемна, тъй като:

  • Инжектирането на филъра е лесно
  • Има изключителна вискоеластичност
  • Комплектът включва две много тънки медицински игли
  • Отнема само минути за да се постави под кожата

Лекарите избират да се доверят на Regenovue Deep Plus, когато търсят филър за устни или ефективно средство за премахване на бръчки и линии в челото, около очите или устата. Гелът за инжектиране има консистентна структура и е лесен за оформяне, така че контурирането с него е изключително лесно.

Преди и след – резултати, странични ефекти, очаквания

Преди инжектирането, пациентът трябва да се въздържа от употреба на обезболяващи, както и коагуланти. Употребата на алкохол, скоро преди или след, поставянето на филъра също не е препоръчителна, тъй като може да удължи зачервяването и дискомфорта в точката на проникване на иглата. Пациентите могат да се насладят на резултата от инжектирания гел веднага след неговото поставяне, като хиалуроновият филър се разгражда в тялото им в период от 12 до 18 месеца.

Loading...