Regenovue Sub-Q Plus (1 x 1.1ml)

Availability: Out of stock

лв.104.00

Дълбоките бръчки са проблем, с който специалистите трудно се справят, но с помощта на дермалния филър Regenovue Sub-Q Plus, дори най-големите гънки по кожата и най-дълбоките бръчки, ще бъдат успешно прикрити за продължителен период от време. Това е надежден продукт, базиран на хиалуроновата киселина, които има гарантиран видим anti-age резултат. С негова помощ лесно ще се подобри текстурата на кожата, както и еластичността и здравината й, при минимална степен на инвазивност на процедурата по инжектиране на филъра.

Изчерпан

Характеристини на Regenovue Sub-Q Plus

Regenovue Sub-Q Plus е един от най-надеждните филъри за контуриране на лице и премахване на дълбоки бръчки, които се предлагат в този ценови клас. Отлично и професионално качество на anti-age продукт, но на ниска цена.

Този хиалуронов филър се характеризира с:

  • Стабилна монофазна структура, която придава естествени на вид резултати за до 18 месеца
  • Използваната висококачествена и пречистена, синтетична хиалуронова ксиелина (напълно биосъвместима и биоразградима)
  • Почти никакви следи от BDDE компоненти в състава
  • Високи нива на вискоеластичност и трайни резултати след поставяне и оформяне.
  • Почти безболезнена при инжектиране

Този изненадващо достъпен като цена филър се продава готов за инжектиране – в спринцовка и с две игли за еднократна употреба (размер 27G).

Къде се инжектира филъра?

Това е относително плътен и твърд филър, който основно се използва за оформяне и подобряване на чертите на лицето. Инжектира се дълбоко в подкожните слоеве и лесно запълва и пркрива дори дълбоки гънки или линии. Много подходящ за пациенти над 40 годиншна възраст. В допълнение, има достатъчно стабилна и твърда структура за да се използва за контуриране на челюстта, оформяне на носа или брадичката, скулптуриране на скулите.

Loading...