Zishel Rose Touch (1 x 1ml)

Availability: In stock

лв.100.00

Touch е филърът от серията на Zishel Rose, който е специално предназначен за уголемяване и оформяне на устните.  Като допълнение, тъй като това е мек филър, той може успешно да се използва за прикриване на деликатни бръчки и линии. С помощта на този хиалуронов гел може да се постигне ефект на подмладяване и ревитализация на кожата. Продуктът няма силни или опасни странични ефекти и е напълно биосъвместим.

Количество :

Накратко за инжекциите с Zishel Rose Touch

Zishel Touch е по-траен от повечето филъри предлагани на пазара, с добра резистентност към действието на ензимите на бялото, които го разграждат. Видимият ефект от инжектирането на хиалуроновия гел е видим за поне четири месеца. Трябва да се отбележи, че изключително подходящата вискоеластичност на този продукт го прави един от най-добрите избори за уголемяване на устни, тъй като инжектираният гел изглежда и се усеща налълно естествено.

По отношение на страничните ефекти – това е изключително безопасен козметичен продукт. Няма опасни или неприятни последици от инжекцията, отвъд лек дискомфорт, болка и зачервяване около точката на проникване на иглата. Обикновено, тези симптоми преминават за няколко часа до ден.

Разграждането на филъра от тялото отнема средно около четири месеца, но зависи от странични фактори – метаболизъм, начин на живот, диета, здравословно състояние на пациента. Препоръчва се последващо поставяне на допълнително количесто филър за поддържане на резултата.

Бързи резултати и естествено оформени устни

Средният размер на частиците на Zishel Touch е едва 200µm, което обуславя и неговата ниска плътност – идеалният апраметър за мек филър за устни или за прикриване на деликатни бръчки.

Loading...