GANA PNS (PDRN филър) – 1 x 1.2ml

Availability: In stock

лв.136.00

Полидезоксирибонуклеотид (PDRN) е специална съставка, която има изключителни anti-age свойства. Тя е тайната зад изключитената ефективност на GANA PNS – филър, който се инжектира в меките тъкани. Чрез PDRN (извлечен от сперма на сьомга) се допълва ефектът от хиалуроновата киселина, на която е базиран гелът за инжектиране. Крайният резултат е цялостно подмладяване на кожата, премахване на бръчките, заздравяване на клетките на кожата и много повече.

Количество :

Висококачествен хиалуронов филър с PDRN

В същината си, GANA PNS е висококачествен филър, на основата на хиалуронова киселина, който е крайно ефективен при подмладяването на кожата и възстановяване на нейния хидро баланс. Цялостния ефект от неговото поставяне е по-младежки и свеж вид на кожата, временно прикриване на бръчките по нея. В състава на гела, който се инжектира в кожата на пациента, влиза и 2% полидезоксирибонуклеотид, който има свойства улесняващи процедури по оформяне на чертите на лицето. Освен това, PDRN спомага за регенерацията на уредените клетки и подсилва и удължава anti-age ефект на козметичния продукт.

Какви са противопоказанията на Gana PNS?

Една от основните съставки на този иновативен филър е PDRN – субстанция извлечен от спермата на сьомга. Макар и да съдържа съставки с животински произход, филърът е напълно безопасен за пациентите. Нормално, страничните ефекти за ограничени са минимални и са причинени не от козметичния гел, който се инжектира в кожата на пациента, а от самата процедура по поставяне. Дори да се проявят нежелание реакции, те са ограничени до зоната на проникване на иглата със симптоми като:

  • Чувствителност и раздразнителност
  • Сърбеж и зачервяване
  • Посиняване
  • Леко подуване

Кръгът на пациенти, които трябва да избягват продукта се ограничава само до бременни или кърмещи жени. Дерматолозите също трябва да се уверят, че пациентите, на които инжектират филъра, не са алергични към полидезоксирибонуклеотид и не употребяват лекарства, които разреждат кръвта.

Loading...