Dermalax Deep Plus (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

лв.120.00

Dermalax Deep Plus е един от утвърдените хиалуронови филъри на пазара, специално създаден за уголемяване и оформяне на устни, премахване на назолабиални гънки и справяне с повърхностни до средно-дълбоки бръчки. Резултатите от инжектиране на филъра се запазват до 12 месеца. Продуктът може да се използва както за подмладяване на кожата, така и за контуриране на линиите на лицето.

Количество :
Категории: ,

Многото приложения на Dermalax Deep Plus

Едно от основните предимства на този надежден дермален филър е, че той предлага най-високо качество на бюджетно  ориентирана цена. Може да се инжектира в множество зони на лицето и за разнообразни цели. Хиалуроновият гел с монофазна структура, което го прави особено подходящ за изглаждане на кожата и възстановяване на естествения обем, след инжектиране в меките тъкани. Предпочитано решение от много лекари за премахване на видими бръчки, гънки по кожата и торбички под очите.

Освен за третиране на кожата, Dermalax Deep Plus, можа успешно да се използва и за оформяне на линиите на лицето. Най-честото преиложение е като филър за устни, за трайно и естествено изглеждащо уголемяване и оформяне на устните на пациента. Също така е подходящ за инжектиране в брадичката или носа, както и за премахване на глабеларни линии и такива от челото.

Уникални свойства

Трябва да се отбележат и специалните подмладяващи свойства на Dermalax Deep Plus. Освен да запълва бръчки и гънки или да оформя устни и честите на лицето, този продукт цялостно подпомага овлажняването на кожата (благодарение на хиалуроновата киселина) и стимулира производството на еластин, колаген и  регенерацията на клетките на кожата.

Напълно безопасен и био-съвместим продукт. Поставянето е безболезнено, а страничните ефекти – минимални, изразяващи се в лек дискомфорт.

Loading...