Dermalax Implant Plus (2 x 1.1ml)

Availability: In stock

лв.240.00

Implant Plus е най-твърдия филър от гамата на Dermalax. Неговото приложение е за премахване на дълбоки бръчки и гънки по кожата на лицето. В допълнение, консистенцията му го прави изключително подходящ за естетически процедури свързани с оформяне и контуриране на линиите на лицето, при инжектиране в зони като скулите, брадичката или носът. Поставянето е напълно безболезнено за пациента.

Количество :

Характеристиките на Dermalax Implant Plus

  • Основни съставки – стабилизирана хиалуронова киселина (24мг/мл)
  • Инжектиране – в дълбоките подкожни слоеве
  • Приложение – премахване на дълбоки бръчки и гънки, контуриране на лицето
  • Трайност – до 12 месеца
  • Съдържание на кутия – две спринцовки с 1.1мл филър, два 27G игли за инжектиране

Всички „твърди“ филъри, т.е. такива с по-голяма плътност, изискват инжектирането им е да в по-дълбоките слоеве. Това позволява ефективно да се запълват големи и дълбоки гънки и бръчки. Разбираемо, подобна инжекция често е свързана с дискомфорт, Dermalax Implant Plus прави процедурата значително по-безболезнена.

В допълнение, включените в комплекта игли са изключително остри и тънки, спомагайки поставянето на филъра да е много по-лесно, прецизно и безболезнено.

В основата на  този дермален филър е хиалуроновта киселина. Тя се среща в естествена форма в човешкото тяло и има свойството да задържа до 1000 пъти собственото си теглото под формата на вода. Използваната HA този филър е синтетична, но напълно биосъвместима и безопасна за инжектиране.

Страничните ефекти от инжектиране на хиалуроновия филър за минимални, изчерпвайки се със зачервяване и раздразнение в зоната на проникване на иглата.

Loading...