Dermalax Plus (1 x 1.1ml)

Availability: In stock

лв.120.00

Повърхностните бръчки нямат шанс след третиране с Dermalax Plus – висококачествен хиалуронов филър, който може лесно да прикрие дори най-деликатните линии по кожата. Предлаган на изключително изгодна цена, този филър е с дълготраен ефект, напълно безопасен и биосъвместим и изключително стабилен след като веднъж е инжектиран. Освен да заличава фини бръчки и линии по кожата, инжектираният гел оказва и цялостно благоприятно въздействие на кожата, благодарение на хиалурона.

Количество :

Dermalax Plus е един от пионерите на глобалния пазар за филъри и прз изминалите години успя да се утвърди като достъпно, но и много ефективно anti-age решение. Този хиалуронов продукт е предпочитан от лекари и пациенти поради три основни причини. На първо място, филърът е подходящ за инжектиране и корекции в широк спектър от зони на лицето, правейки го чудесна алтернатива на класическата пластична хирургия. Същевременно продуктът е напълно био-съвместим с човешкото тяло, което прави инжектирането му безопасно. Dermalax Plus не съдържа токсични или опасни съставки и не води до силни или опасни странични ефекти.

Средна продължителност на ефекта

Структурата на гела за инжектиране на Dermalax Plus позволява лесното му инжектиране – това е т.н. „мек“ филър, с относително ниска плътност. Резултатите след поставянето му изглеждат изключително естествено, като същевременно инжектираният гел е много стабилен и няма опасност от изместване или „разливане“. Дори когато се използва като филър за устни, той запазва необходимата форма и стабилност, в зона с много контракции на мускулите, като тази около устата и устните. Нормалната трайност на инжектиран филър е до 12 месеца.

Безболезнен и ефективен

Този тип филъри се инжектират в повърхностните слоеве на кожата и устните. Процедурата по поставяне е около 20-30 минути. Болката и дискомфортът на пациента са минимални.

Loading...