GANA HA Type C – 1 x 1.2ml

Availability: In stock

лв.104.00

За успешно премахване на бръчки от деликатни зони като зоната около очите, използването на висококачествен  хиалуронов филър е напълно наложително. Използването на GANA HA Type C е решение е ефективно решение за повърхностните бръчки. Това е изгоден хиалуронов гел за инжектиране, който подмладява кожата и по безопасен начин се справя с проблеми свързани с появата на повърхностни бръчки или хлътнатини под очите. Филърът е подходящ за инжектиране дори в зоните където кожата е най-тънка.

Количество :

Минимално инвазивен филър за премахване на повърхностни бръчки

GANA HA Type C може успешно да се справи с недълбоките линии по кожата, обикновено резултат от естествените процеси на стареене, но също и причинени от слънцето, замърсяване и други вредни фактори на околната среда, както и нездравословен режим (тютюнопушене, лоша диета, липса на сън и др.). За да предложи търсения резултат, филърът е базиран на подобрен гел от хиалуронова киселин, с концентрация на HA от 22mg/ml и степен на кръстосана свързаност от 10%. Стандартната anti-age процедура с GANA HA Type C:

  • Не изисква престой на легло
  • Има минимални странични ефекти (леко зачервяване, подуване, посиняване или чувствителност)
  • Дава резултат веднага след поставяне на филъра
  • Не е свързана с особена болка или дискомфорт за пациента

Благодарение на перфектно балансирания си състав, този хиалуронов продукт може бързо да изглади линиите по кожата, както и да прикрие деликатните бръчки около устата или очите.

Траен резултат без аналог

Повечето хиалуронови филъри, които се инжектират в меките тъкани с цел премахване на повърхностни и деликатни бръчки, се разграждат бързо от ензимите на тялото. За разлика от тях, GANA HA Type C е фантастично средство за anti-age терапия, което може да има ефект до една година. Това е един от филърите с най-добро съотношение на цена и качество, които се продават на пазара. Макар и да използва BDDE при кръстосаното свързване на  хиалуроновата киселина, гелът е напълно безопасен за пациентите.

Loading...