GANA CH (Calcium + HA филър) – 1 x 1ml

Availability: In stock

лв.136.00

Сред инжектируемите филъри за подмладяване на кожата, GANA CH заема централно място, като една от най-качествените опции на пазара. Това е революционен anti-age продукт, който съдържа хиалуронова киселина и калциев хидроксиапатит, които го превръщат в безопасно и трайно решение за третиране на кожата. Инжектирането на филъра е напълно безболезнено и не е свързано с особен дискомфорт или болка.

Количество :

Двойното anti-age действие на GANA CH

Надеждните хиалуронови филъри са характерни с ниските нива на риск при използването им, но често това е за сметка на трайността им. Козметичните продукти за инжектиране, базирани на калций, от своя страна, са изключително ефективни като подмладяващи средства, с ефект, който може да продължи до 3 години, но използването им често е съпътствано от странични ефекти. GANA CH, обединява най-доброто от тези два типа продукти. Компанията разработила този филър – GANA R&D, е създала и прецизирала филър, който да няма негативите на гореспоменатите продукти. Така той предлага:

  • Изключителен ефект на anti-age терапия, който може да продължи до 2-3 години
  • Липса на опасни за пациента странични ефекти
  • Минимално подуване и дискомфорт след поставяне
  • Стабилност на вече поставения в кожата филър

Благодарение на този оптимизиран хиалуронов филър, леките корекции на носа, оформянето на брадичката или премахването на дълбоки бръчки от челото е лесно и ефективно.

Схема на инжектиране

GANA CH трябва да се инжектира дълбоко в подкожните слоеве, като препоръчителните зони на поставяне на филъра са: брадичка, нос или челото. Не трябва да се поставя в бузите или в/олоко устните. Тъй като това е дълготраен хиалуронов филър, не е необходимо регулярно допълване в инжектираната зона. Въпреки това, е възможно да се направи последващо инжектиране, няколко седмици по-късно, за да се направи довършително контуриране и оформяне.

Loading...