Aquashine BR (1 x 2ml)

Availability: In stock

лв.140.00

Aquashine BR филър е решение за пациенти желащи да комбинират естетическите свойства на хиалуроновия гел за инжектиране и подмладяващите и подхранващите качества на мезотерапията. Тофи филър има в състава си цял комплект от полезни вещества, като витамини, коензими, минерали и други. Хиалуроновата киселина е с комбинирана монофазна и двуфазна структура, които в комбинация правят филърът много по стабилен – инжектираният гел изглежда много по естествено.

Количество :

Кръстосано свързаната хиалуронова киселина е своеобразния стандарт за химическа структура при висококачествените дермални филъури. Същевременно продукта използва и свободна хиалуронова киселина примесена с пептиди. Това позволява гелът да се използва не само за оформяне чертите на лицето, но и запазването на постигнатия резултат и форма за много по-дълъг период от време.

Филърът е направен на основата на напълно естествени и био-съвместими съставки като хиалуронова киселина (концентрация 15 mg/ml), 14 различни витамина, 8 минерала и коензими, 24 аминокиселини и 4 вида пептиди. След инжектиране, кожата в третираната зона подобрява своя тон, еластичност и здравина. Може да се инжектира както в повърхностните слоеве на кожата, така и на по-голяма дълбочина. Препоръчителният цикъл на инжектиране с продукта е от три сесии с интервал от месец между всяко поставяне.

За кого е подходящ филърът Aquashine BR?

Полезните свойства на този гел за инжектиране са много и вклюват:

  • Премахване на бръчки
  • Подобряване еластичността на кожата
  • Подмладяване на суха и дехидратирана кожа
  • Свиване на порите и овлажняване

В допълнение, Aquashine BR има силен мезотерапевтичен ефект и помага при проблеми с пигментацията на кожата.

Loading...