Filler X (PCL + HA филър) – 1 x 1ml

Availability: In stock

лв.136.00

Filler X е един от най-трайните хиалуронови филъри, част от висококачествената линия за anti-age терапия на GANA, а и на пазара като цяло. Ново поколение продукт за подмладяване, неговият дългосрочен ефект може да има трайност от до 4 години, благодарение на използвания в състава му поликапролактон (PCL). Веднъж инжектира, продуктът трайно повишава нивата на производство на колаген в кожата, което подсилва anti-age влиянието му.

Количество :

Най-добрия нов филър на пазара

Макар и предлаган на световния пазар съвсем от скоро, Filler X определено е познато име в козметичните среди. Това, до голяма степен, се дължи на факта, че по същество той е уникален продукт. Използва модифицирана хиалуронова киселина, примесена с поликапролактон (PCL), благодарение на което трайният ефект от 2 до 4 години може да се обобщи по следния начин:

  • Бързо премахване на бръчки и гънки (например назолабиални гънки)
  • Безопасни корекции на носа (с ниска степен на интервенция)
  • Слабоинвазивно оформяне на брадичката
  • Безболезнено възстановяване на обема на бузите
  • Трайно овлажняване на кожата, в дълбочина

Това изключителен, подмладяващ кожата продукт се разгражда в кожата с течение на времето, до пълното му изчезване, без да остатъчни следи в тялото. Не съдържа токсини и е с доказана биосъвместимост. Накратко, неприятните странични ефекти не са характерни за този иновативен хиалуронов филър.

Filler X стимулира синтеза на колаген

PCL е полимер, който човешкото тяло разпознава като външен обект. Това отключва напълно безопасен процес по производство на колаген, който допълнително изглажда и подмладява кожата на пациента. Ефектът може да бъде забелязан между 4 и 6 седмици след първата инжекция, като продължава до пълното разграждане на гела на филъра от тялото.

Loading...