Aquashine (1 x 2ml)

Availability: In stock

лв.140.00

Aquashine е иновативен козметичен продукт, който комбинира силата на мезотерапията и дермалните филъри. Използвайки силата на хиалуроновата киселина, този филър не само премахва бръчки и линии от кожата, но и подобрява естествения баланс на овлажняване и хидратация на кожата. С Aquashine се постига бърз, видим и траен anti-age резултат.

Количество :

Aquashine е нов и по-различен вид хиалуронов филър. Повечето продукти от този тип се използват единствено за моделиране и подобрение чертите на лицето или премахване на различни по дълбочина бръчки и гънки на кожата. Като основни параметри той предлага:

  • Нормално ниво на концентрация на хиалуронова киселина от 15мг/мл
  • Готов за инжектиране продукт – в спринцовка и с 32G ½ игла
  • Инжектира се в епидермиса или до средно дълбоките слоеве на кожата
  • Може да се използва за лицето, шията и зоната на деколтето

Докато другите филъри залагат основно на подмладяващите свойства на хиалуроновия гел, Aquashine включва цял комплекс от витамини и минерали, но също – аминокиселини, пептиди и коензими. Ефектът от инжектиране на продукта се изразява не само в прикриването на бръчки, но и цялостно подмладяване и подхранване на кожата на пациента. Обединявайки полезните свойства на кръстосано свързана хиалуронова киселина и полезни за кожата съставки като биомиметични пептиди. Пептидите подпомагат значително действието на хиалуроновия гел, правейки го по устойчив и с по-продължителен ефект.

Защо да изберете Aquashine филър на Revofil?

Премахването на бръчки е само част от процеса по борба със следите от стареене или стрес. Често лекарите препоръчват инжектирането на хиалуронов гел да се комбинира с мезотерапия. Aquashine предлага удобството тези две процедури да се обединят и пациентът да получи едновременно необходимите нутриенти за своята кожа, хидратиращ комплекс за повече мекота и еластичност и  хиалуронов гел за хидратация и прикриване на бръчки.

Loading...