Glowing Fill Full (2 x 1ml)

Availability: In stock

лв.90.00лв.170.00

Търсите лесен, бърз и бюджетен начин за изглаждането на дълбоки бръчки и гънки на лицето? Интересувате се от безболезнен процедура за корекция на контура и възстановяване на загубения обем на лицето? Glowing Fill Full е професионален филър гел който има бързо подмладяващо действие. Той е подходящ за изглаждането на по-дълбоки бръчки и придаването на обем в различни области на лицето.  Ние сме едни от първите онлайн дистрибутори на този хиалуронов дермален филър.

Изчисти
Количество :

Основни области на лечение, ефекти и показания

Glowing Fill Full от Glowing Tree е водещ дермален филър който е създаден по специална технология наречена R-Square. Тя допринася за дълготрайността и голямата вискооеластичност на гела в този продукт. В резултат на това, той предлага безопасно оформяне на различни зони на лицето и успешно изглажда и запълва много дълбоки гънки и бръчки. Поради тази причина, не се препоръчва инжектирането му в области където кожата е по-деликатна и тънка (например, около очите). Glowing Fill Full е най-подходящ за:

  • Увеличаване обема на устните
  • Моделиране на скули
  • Оформяне на брадичка
  • Коригиране на нос
  • Изглаждане на по-дълбоки бръчки

При всяка една от тази подмладяващи и скулптуриращи процедури, резултатите са мигновени. Високото съдържание на висококачествена хиалуронова киселина в състава на този естетичен филър спомага кожата остане добре хидратирана и подхранена, гладка, мека и еластична в продължение на няколко месеца след процедурата.

По-добър контрол върху техниката на инжектиране

Въпреки, че Glowing Fill Full се нанася под кожата като се инжектира, пациентите не изпитват болка или дори минимален дискомфорт по време на терапията. От части, това се дължи на ултра тънките игли които са включени със всеки продукт от Glowing Tree гамата. Те са произведени в Япония по най-модерен метод и финия и здрав материал от който са направени предотвратява дискомфорта по време на инжекцията и правят самото убождане незабележимо. Цялостния състав на дермалния филър допълнително допринася за комфорта на пациента по време на лечението.

Допълнителна информация

Количество

Цяла кутия (2ml), Единична бройка (1ml)

Loading...