Regenovue Sub-Q (1 x 1ml)

Availability: Out of stock

лв.104.00

Regenovue Sub-Q е изключително ефективен, плътен филър, който с лекота ще запълни дори най-дълбоките гънки по кожата и ще прикрие големите бръчки по лицето на пациента. Напълно безопасен и създаден с най-качествени и пречистени съставки, филърът е чудесен заместител на пластичната хирургия дори за определени видове контуриране на брадичка и скули или оформяне на нос (когато корекциите са по-малки). СТабилен и надежден, той ще гарантира на пациента изящни черти на лицето за до 18 месеца.

Изчерпан

Какви са приложенията на този висококачествен хиалуронов филър?

Като най-високо качество филър за инжектиране, този продукт има сравнително голям размер на частиците и е предназначен за инжектиране в дълбоките подкожни слоеве. Напълно по силите на  хиалуроновият гел е запълването на дори най-тежките случаи на гънки и бръчки по кожата на пациента. С него моментално ще се възстанови естествения й обем. По красиви и младолики.

По-плътната и твърда текстура на гела го прави чудесно средство за оформяне и контуриране. По-изваяна брадичка, по-красив нос, по изразена линия на челюстта или по-изпъкнали скули – тези разкрасителни процедури са в спектъра на приложение на Regenovue Sub-Q.

Филърът има висока концентрация от 24мг за мл и е създаден от най-високо качество хиалуронова киселина. Тя е напълно безопасна и тъй като се среща и в човешкото тяло (използвана е синтетично добита такава), ще се разгради с течение на времето от ензимите, без да представлява риск за здравето на пациента.

Какво прави Regenovue Sub-Q толкова безопасен?

Веднъж поставен в кожата (задължително инжектиране от лекар), филърът няма да доведе до някакви особени странични ефекти, отвъд краткотраен дискомфорт и раздразнение  в топката, където иглата е проникнала. Същевременно, веднъж инжектират, този хиалуронов гел е много стабилен – няма да промени формата си, няма да се „разлее“. При правелно оформяне от страна на лекаря, резултатите изглеждат наистина естествено.

Процедурата е с минимална степен на инвазивност и е, на практика, напълно безопасна, тъй като:

  • Филърът не съдържа съставки със животински произход
  • Клинично е тестван
  • Почти няма следи от BDDE субстанции
  • На 100% е съвместим с човешкото тяло

Много лекари предпочитат Regenovue Sub-Q като подходящ заместител на по-леките козметични интервенции, тъй като този плътен филър е надеждно и бързо решение.

Loading...