Monalisa Hard Type (1 x 1ml)

Availability: In stock

лв.92.00

Hard Type от Monalisa е плътен хиалуронов филър, предназначен за инжектиране с цен подобряване формата на чертите на лицето и оформянето на неговите линии. Това е удобна и нехирургична алтернатива на на класическата пластична хирургия, който може да се използва за корекции на брадичката или носа. В допълнение, филърът е изключително ефективен при запълване на назолабиални гънки и депресии по кожата на лицето. Monalisa Hard Type е направен от висококачествена и пречистена хиалуронова киселина със стабилна кръстосано свързана структура, която е гаранция за бързи и трайни резултати при контуриране на лицето.

Количество :

Най-голямото предимство на използването на плътен филър като Monalisa Hard Type, спрямо пластична операция, е колко по-бърза и безболезнена е процедурата. Гелът се инжектира с помощта на предварително напълнена спринцовка (част от комплекта), която има ергономична форма и позволява лесно инжектиране и моделиране. Използвайки я, лекарят, който поставя филъра, може с лекота да оформи чертите на лицето на пациента.

Филърът идва готов за инжектиране, като основните му параметри са:

  • Размер на частиците от 600µm
  • Инжектира се в средните до дълбоки подкожни слоеве
  • Идва с 30G игла за инжектиране
  • Спринцовката е предварително напълнена и готова за поставяне
  • Може да се съхранява при нормална температура, в диапазона 2 до 25°C

Качестовото на Monalisa Hard Type обуславя и колко задоволителни са резултатите с него. С помощта на този хиалуронов гел, лекарите лесн могат да оформят линията на челюстта, да подобрят формата на брадичката или да оформят носа, като резултатите са гарантирано възможно най-добрите. Благодарение на по-големите частици, филърът е плътен и стабилен, като след поставяне не се измества от зоната на инжектиране.

Loading...