Monalisa Ultra Type (1x1ml)

Availability: Out of stock

лв.76.00

Monalisa Ultra Type е хиалуъронов филър създаден специално за контуриране на лицето на пациентите. Изключително плътен, с размер на частиците около 900µm, той има необходимата „твърдост“ и стабилност за да се използва успешно за оформяне на зони като челюстта, брадичката, скулите или носа, при трайност на резултатите до половин година. Също така, е чудесно решение за запълване на дълбоки гънки по кожата и особено дълбоки бръчки и линии по нея.

Изчерпан

Няма друг филър в този ценови клас, който да предлага качеството на Monalisa Ultra Type. Когато става въпрос за оформяне и подобряване линиите на лицето, този хиалуронов гел предлага топ качество и ествествени на вид резултати, за до шест месеца след поставяне.

Основният компонент на козметичния гел е хиалуроновата киселина. Това е субстанция, която се среща в естествен вид в човешкото тяло и има изключително полезен ефект спрямо кожата, благодарение на способността си да задържа до 1000 пъти собственото си тегло във вода. Това прави HA (Hyaluronic Acid) един от любимите компоненти на козметичната индустрия. Филърите създадени на нейна основа са безопасни и напълно биосъвместими. Веднъж поставени, те по естествен път се разграждат от ензимите в тялото на пациента.

Всички филъри от серията Monalisa са създадени по специална, патентована технология на производство, включваща пречистването на хилуроновата киселина, която се използва. Продуктът е напълно безопасен за инжектиране, без опасни или токсични съставки.

Приложение на Monalisa Ultra Type

Средния размер на частиците на филъра е около 900µm, което го прави значително по-плътен от нормалното и идеален за поставяне в зоната на:

  • Челюстта
  • Брадичката
  • Скулите
  • Носа

Отделно, козметичния гел е крайно ефективен при запълването на дълбоки хлътвания на кожата или големи гънки, както и прикриването на особено дълбоки линии между веждите или на челото.

Лекарите лесно могат да инжектират Monalisa Ultra Type, тъй като филърът идва напълнен в ергономична спринцовка. Така контурирането на лицето на пациента може да бъде още по ефективно и прецизно.

Loading...