Aqua Science Water-Max Milk Cleanser – 1200ml

Availability: In stock

лв.71.36

Когато гримът не е добре премахнат и почистен от лицето, той може да доведе до упорити кожни раздразнения и други дерматологични проблеми. Поради този факт, професионални козметици от цял свят все повече разчитат на Aqua Science Water-Max Milk Cleanser 1200ml – надеждно тоалетно мляко което бързо премахва грим без да излага кожата на каквито и да е било рискове. Произведен от Histolab, този модерен козметичен препарат от ново поколение може вече да бъде закупен от нас.

Количество :

Правилният начин за премахване на грим

Редовната употреба на грим може да окаже изключително негативен ефект върху вида и здравето на кожата. Причината за това е, че свалянето и почистването му не винаги е лесно. Дори и някои от най-популярните козметични продукти разработени с тази цел често се справят само от части с тази задача. Aqua Science Water-Max Milk Cleanser, от друга страна, е висококачествен козметичен продукт който има способността дълбоко да почиства порите и кожата и дори да балансира и коригира нивото на мастната секреция и хидратацията в третираните зони. Употребата на това отлично тоалетно мляко не изисква особени усилия, умения или приготовления. Просто измийте и подсушете кожата на лицето и след това нанесете продукта с леки и нежни потупващи движения. За целта, използвайте памучен тампон.

Професионално решение с цялостен козметичен ефект

Aqua Science Water-Max Milk Cleanser е разработен и продаван в качеството си на професионален дерматологичен продукт от ново поколение. Това автоматично означава, че той има впечатляващи свойства и сила. Както и при останалите препарати от Aqua Science серията, и при този Histolab разчита на специалната си хидратираща формула SRGF H1. Като цяло, всички съставки в това високоценено тоалетно мляко не са токсични, а неагресивни:

  • Алантоин и бета глюкан – успокояват кожни раздразнения причинени от грим
  • Бетаин, натриев хиалуронат и лецитин – овлажняват
  • Екстракт от японски воден ирис – изсветлява и подобрява тена на кожата
Loading...