Basic Science Peppermint Cool Plus Modeling Mask – 1kg

Availability: In stock

лв.45.44

С високото си съдържание на алгинат (20%), Basic Science Peppermint Cool Plus Modeling Mask 1kg е иновативна алгинатна маска която облекчава най-различни кожни раздразнения. Тя се базира на натурални съставки и е освободена от агресивни химикали. Поради тази причина може да бъде нанасяна и върху крайно чувствителна кожа и непосредствено след по-агресивни дерматологични процедури (напр. IPL, UV или лазерни терапии). Ние сме сред водещите дистрибутори на тази и много други професионални козметични маски от Histolab.

Количество :

Професионална алгинатна маска против кожни дразнения

Basic Science Peppermint Cool Plus Modeling Mask е създадена и рекламирана като козметична маска предназначена главно за професионална употреба. Заради това, тя трябва да се смесва и нанася само от квалифицирани и опитни козметици и естетични дерматолози. Този забележителен продукт се продава под формата на прах. Преди употреба, трябва да се смеси с пречистена вода (1:1.5 части маска и вода). Използва се само върху кожа която е била предварително почистена. Около 10-15 минути след нанасянето на маската, тя трябва да се обели. Този продукт е най-подходящ за пациенти чиято кожа е раздразнена поради една или повече от следните причини:

  • Свръхчувствителност на кожата
  • Прекомерно излагане на слънчева светлина
  • Дразнения след дерматологични лечения (UV, IPL, лазера терапии и др.)

За да успокои кожата бързо, тази революционна алгинатна маска първо подобрява хидратацията. Междувременно, тя има и охлаждащо и успокояващо свойство тъй като в състави си включва алантоин и екстракт от мента.

Дълготрайни козметични ефекти

Подобно на други специално разработени продукти от Basic Science линията на Histolab, този предлага редица допълнителни предимства на пациентите:

  • Подобрява еластичността
  • Придава на кожата здравословен и естествен блясък
  • Ускорява подновяването на кожните клетки
  • Свива порите и ги почиства
  • Лекува кожни зачервявания

Употребата на Basic Science Peppermint Cool Plus Modeling Mask е допустима дори и при акне или при кожа която е много чувствителна.

Loading...