Derma Science 50% EGF Complex Ampoule – 50ml

Availability: In stock

лв.59.84

Бързото премахване на повърхностни бръчки вече не включва болка, игли, инвазивни процедури или дълго възстановяване. Единственото от което ще имате нужда, за да направите кожата си по-гладка и мека е Derma Science 50% EGF Complex Ampoule 50ml. Това тестван и одобрен козметичен продукт на Histolab който има подсилващ, подмладяващ и заздравяващ ефект върху кожата. Ампулата подобрява еластичността чрез различните витамини и подхранващи вещества в състава си. Поръчайте го днес.

Количество :

Натурален подмладяващ продукт

Derma Science 50% EGF Complex Ampoule е лесен за нанасяне, а резултатите които предлага са ненадминати. Съдържа само естествени съставки, всяка от които видимо подмладява кожата по свой собствен начин. EGF комплексът (епидермални фактори на растежа) в ампулата, например, помага на кожата да се самовъзстанови като ефективно стимулира производството на нови кожни клети и подобрява синтеза на еластин, колаген и други ключови структурни протеини. Аденосинът в този подобрен козметичен продукт изглажда бръчките – ефект който става още по-видим след продължителна и редовна употреба. За да предпази и освежи кожата, този силно търсен козметичен препарат я снабдява с най-различни подхранващи вещества и витамини. Това става благодарение на уникалните действия на съставка позната като фалшива маргаритка (Eclipata Prostrata). Трехалозата в ампулата, от друга страна, овлажнява и поддържа хидратацията на кожата. Други важни компоненти в състава на Derma Science 50% EGF Complex Ampoule 50мл. са:

  • Олигопептид
  • Лавандулово масло
  • Лецитин
  • Хексапептид-44
  • Полипептид-1
  • Глицерин

Може ли този продукт да се комбинира с други козметични препарати?

Съставът на тази бързодействаща подмладяваща ампула не съдържа химикали или други опасни вещества. Поради тази причина може безопасно да се използва в комбинация с други професионални продукти с изглаждащ ефект. За оптимални резултати, се препоръчва последните да са от Derma Science гамата които също се отличават с високо ниво на безопасност и ефективност.

Loading...