Basic Science Histo Conductive Gel – 500ml

Availability: In stock

лв.36.80

Минимално инвазивните дерматологични лечения като лазерни или UV терапии, могат да постигнат чудеса при подобряването на кожата. Но често те също водят и до кожни раздразнения и странични ефекти като сърбеж и зачервяване. Basic Science Histo Conductive Gel 500ml е ново поколение електропроводим гел. Той е разработен като решение на всички неприятни ефекти от професионални кожни лечения и значително намалява времето за възстановяване след подобни естетични и медицински процедури.

Количество :

Най-добрия продукт за третирана застаряваща кожа

Basic Science Histo Conductive Gel има най-добро действие когато се нанася непосредствено след дерматологична терапия. Това се прави от професионален козметик или естетичен дерматолог с накрайника на лазерна или IPS (индуцирани плурипотенти стволови клетки) машина. Носенето на предпазни ръкавици по време на процедурата е задължително. Ефектите които пациента може да очаква след процедурата са следните:

  • Успокояващо и облекчаващо усещане, благодарение на екстракта от алое вера включен в продукта
  • Дълготраен заздравяващ ефект постигнат посредством уникален комплекс познат като BSAMSI
  • Ефективно подмладяване на кожата чрез естествени растителни екстракти (от ориз, домат и др.)
  • Впечатляваща хидратация осъществена с помощта на натриев хиалуронат

Изумителните овлажняващи качества на този безопасен електропроводим гел спомагат за оформянето на дебел и устойчив защитен слой върху кожата който я защитава от неблагоприятното влияние на редица външни фактори.

Противопоказания и съвети за безопасност

Всички продукти от серията Basic Science на Histolab са строго проучени, подробно тествани и доказано безопасни. Това важи и за Basic Science Histo Conductive Gel. Въпреки това, той не е подходящ за хора които имат дерматит, екзема, рани, обрив или други кожни проблеми и заболявания. При всички останали, този водещ козметичен препарат рядко води до странични ефекти. И все пак, ако забележите признаци на възпаления, раздразнение, сърбеж или подуване след употребата му, преустановете лечението с този продукт.

Loading...