Basic Science Histo Aloe Vera Gel – 1200ml

Availability: In stock

лв.94.40

На пръв поглед, Basic Science Histo Aloe Vera Gel 1200ml може и да изглежда като мощен гел за овлажняване на кожата. В действителност, революционната му формула има също подмладяващ ефект. С изобилието си от качествени съставки, този професионален козметичен продукт може да подхрани грубата и суха кожа. Разчитайте на нас, ако искате да получите този продукт с бърза доставка и на ниска цена.

Количество :

Първокласен козметичен гел с богато съдържание на алое вера

Сред основните градивни части на Basic Science Histo Aloe Vera Gel е пречистен екстракт от алое вера. Една пета от този високоценен козметичен продукт се състои именно от тази съставка която е:

  • Изключително нежна към кожата (дори към тази която е свръхчувствителна)
  • С отлични овлажняващи качества
  • По-ефективна от много други козметични продукти от този клас и категория
  • Напълно безопасна, защото не причинява странични ефекти

Алое вера е сред най-любимите активни компоненти в топ продуктите на множество козметични компании и производителни днес. Това се дължи на впечатляващите хидратиращи, успокояващи, заздравяващи и охлаждащи свойства на растението. Когато се приложи върху суха, повредена или раздразнена кожа, продуктът за кратко време успява я овлажни благодарение на наличието на натриев хиалуронат в състава му. Патентования комплекс на Histolab, SRGF H1, допълнително ще усили хидратиращите свойства на Basic Science Histo Aloe Vera Gel. Заедно с екстракта от лайка и трехалозата в този продукт, той също ще облекчи, охлади и успокои всякакъв тип кожни раздразнения.

Как се използва този препарат?

Този овлажняващ гел е съвместим с различни видове кожа. Нанесете го на лицето и/или на шията след като добре почистите тези области. За да се абсорбира по-добре от кожата, внимателно го втрийте в избраните зони на лечение. За още по-ефективни резултати, комбинирайте с други продукти от Histolab гамата Basic Science.

Loading...