Derma Science 62% Hyaluron Complex Ampoule – 50ml

Availability: In stock

лв.51.20

Хиалуронът е популярна съставка в много висококачествени дермални филъри и от скоро е част и от оптимизираната козметични ампула на Histolab Derma Science 62% Hyaluron Complex Ampoule 50мл. Този революционен подмладяващ продукт придава на застарялата и суха кожа по-свежо излъчване като подобрява еластичността й, успокоява раздразненията по нея и я хидратира в дълбочина. Лесен за употреба, този продукт може да бъде закупен от нас на специална цена.

Количество :

Мигновен и дълготраен овлажняващ ефект

Основната суперсила на натриевия хиалуронат е да подобри и запази хидробаланска на кожата в здравословните граници. По този начин, той оказва благоприятен ефект върху еластичността и текстурата на кожата. Derma Science 62% Hyaluron Complex Ampoule е подходящ за кожа която е:

  • Застаряваща (с фини линии и повърхностни бръчки)
  • Загрубяла (белеща се и силно обтегната)
  • Суха (зачервена, раздразнена, сърбяща и т.н.)

Около 2-3 капки от препарата са повече от достатъчни за една процедура. Нанесете директно върху кожата с потупващи движения. Използвайте памучен тампон, за да го разнесете докато не попие напълно в кожата.

Изумителна комбинация от съставки

Хиалуронът не е единствения съюзник на тази научно разработена ампула в борбата с бръчките. Derma Science 62% Hyaluron Complex Ampoule също съдържа няколко безвредни хидратиращи вещества като сок от листа на лечебно алое вера, лецитин и екстракт от грейпфрут. Последното от тях също има функцията на антиоксидант и допълнително засилва подмладяващите качества на продукта. Пациентите които решат да разчитат на този отличен козметичен препарат ще забележат, че той бързо облекчава всякакви кожни раздразнения. Това може да се отдаде на успокояващия ефект на розовата вода – поредната специална съставка в ампулата на Histolab.

За да получите този продукт добре запечатан в оригиналната си опаковка и с всички необходими етикети и маркировки, закупете го от нас. Ние предлагаме само и единствено 100% автентични козметични препарати от топ производители.

Loading...