Aqua Science Water-Max Infusion Mist – 140ml

Availability: In stock

лв.33.92

Aqua Science Water-Max Infusion Mist 140ml от Histolab е лесен за употреба козметичен спрей чиято главна задача е да спомогне за дълготрайното овлажняване на кожата. По този начин, продуктът я прави мека и значително подобрява еластичността й. Ако искате да ободрите кожата си, поръчайте този първокачествен овлажняващ спрей от нашият онлайн магазин. Голямото предимство на този продукт е, че  е подходящ за всеки тип кожа.

Количество :

Един необикновен овлажняващ козметичен продукт

Като част от Aqua Science гамата на Histolab, качествата и свойствата на този оригинален козметичен препарат са главно съсредоточени в това да спомогнат за бързото хидратиране на кожа третирана с него. Това бива успешно постигнато с помощта на иновативната му SRGF H1 формула. Тя включва множество безопасни компоненти и съставки сред които са лецитин, растителни екстракти, бета глюкан, както и натриев хиалуронат.

Добре известен факт е, че добре овлажнената кожа винаги се радва на по-добро здраве. Поради тази причина, честата употреба на Aqua Science Water-Max Infusion Mist 140ml води и до допълнителни предимства:

  • Предоставя сигурна защита срещу ултравиолетовите лъчи
  • Успешно поддържа хидробаланса и себум нивата на кожата
  • Бързо овлажнява сухата кожа и успокоява раздразнения и други неприятни усещания породени от тази сухота
  • Освежава и ободрява третираните зони
  • Прави кожата по-мека и по-гладка

Този новоразработен козметичен спрей е еднакво ефективен за всеки вид кожа, но е най-подходящ за тази характеризираща се с сухота и загрубели участъци. Това се дължи на изумителните му хидратиращи свойства които са с бързо и дълбоко действие.

Нанася се за секунди, действа след броени минути

Преди да нанесете Aqua Science Water-Max Infusion Mist 140ml, убедете се, че първо добре сте почистили лицето си. След това, с помощта на памучен тампон, нежно втрийте овлажняващия спрей в кожата. Ще забележите, че скоро след това тя ще започне да се усеща и да изглежда освежена и мека.

Loading...