Aqua Science Water-Max Hydrating Cream – 50ml

Availability: In stock

лв.51.20

За да хидратирате, освежите и ободрите кожата си без да се налага да влагате много средства в това или да се подлагате на сложни и скъпи професионални терапии, изберете Aqua Science Water-Max Hydrating Cream 50ml. Това е подобрен и безопасен овлажняващ крем от известната корейска компания Histolab. Вече част от нашия разнообразен каталог, този продукт има редица благоприятни ефекти върху кожата.

Количество :

Първокласен хидратиращ крем с много предимства

Aqua Science Water-Max Hydrating Cream е разработен от Histolab за домашна, а не за професионална употреба. Въпреки това, изумителните му свойства не се свеждат само до дълбокото овлажняване на кожата. Този превъзходен козметичен продукт има и следните допълнителни качества:

  • Успокоява и облекчава симптомите на кожни раздразнения и възпаления, особено тези причинени в резултат на дерматологични или козметични процедури (лазерна терапия, епилация и др.)
  • Подобрява хидробаланса на кожата и го поддържа на оптимално ниво
  • Изгражда защитен слой, за да предпази кожата от опасното въздействие на ултравиолетовите лъчи и различни замърсявания
  • Ободрява и освежава вида и тена на кожата

Този надежден овлажняващ крем има съвременна SRGF H1 формула. Тя съдържа съставки и компоненти като бета глюкан и пчелен восък които успокояват и защитават кожата, лецитин и натриев хиалуронат познати със своите изумителни хидратиращи качества, както и бетаин в комбинация с екстракт от тученица които допълнително облекчават раздразнената кожа.

Инструкции за употреба

Aqua Science Water-Max Hydrating Cream може и да е добре познат с мощните си хидратиращи свойства, но е добре да се спомене, че той може да бъде използван от хора с различен тип кожа без да води до прекомерното й омазняване. Винаги го нанасяйте върху почистена кожа, като се съсредоточите върху следните области:

  • Горната част на деколтето
  • Лицето
  • Шията

Разчитайте на нас, ако искате да закупите този съвременен козметичен продукт на разумна цена и да го получите с бърза доставка.

Loading...