Derma Science 47% Vita C Complex Ampoule – 50ml

Availability: In stock

лв.51.20

Свръхпигментацията вече може да бъде подложена на ефективно лечение без това да възпали кожата. Derma Science 47% Vita C Complex Ampoule 50ml е утвърден изсветляващ кожата продукт от Histolab. Той бързо премахва тъмни петна и участъци и, едновременно с това, обилно хидратира и моментално успокоява третираните зони. Тази специална избелваща ампула е сред най-новите козметични продукти в каталога ни и тайната на успеха й е богатата й на Витамин C формула.

Количество :

Уникален продукт за изсветляване на кожата

Днешният пазар изобилства от козметични препарати които се борят с свръхпигментацията, но сред тях само Derma Science 47% Vita C Complex Ampoule успява да изпъкне. Разработен от Histolab, този единствен по рода си продукт се базира на така наречения Vita C комплекс. Той е известен с отличните си избелващи качества и може постепенно да премахне тъмните участъци от кожата. Ампулата има доста бързо действие тъй като съдържа и още една изсветляваща съставка – арбутин. И докато болшинството от препарати в тази пазарна категория могат да бъдат доста агресивни към кожата, този корейски шедьовър на козметиката е изключително щадящ. Други вещества присъстващи в състава му са:

  • Алое вера
  • Натриев хиалуронат
  • Трехалоза (изкуствена захар)
  • SRGF H1 комплекс

Заедно, те образуват много мощна комбинация която подобрява нивата на хидратация на кожата и отключва гарантирано успокояващо действие. Този продукт е толкова безвреден, че дори може да се използва след дерматологична процедура с по-агресивен характер без това да доведе до рискове.

Кой може да използва Derma Science 47% Vita C Complex Ampoule

Всеки който иска видимо да подобри и изравни тена на кожата си и да премахне тъмни петна от повърхността й, ще извлече огромна полза от лечение включващо тази богата на Витамин C ампула за избелване. Употребата на изсветляващи препарати не се препоръчва за пациенти с акне или чувствителна кожа. Този Derma Science продукт обаче прави изключение.

Loading...