Basic Science Natural Lightning Plus Modeling Mask – 1kg

Availability: In stock

лв.45.44

Имаме привилегията да ви представим Basic Science Natural Lightning Plus Modeling Mask 1kg – подобрена алгитна маска която успешно и безопасно изсветлява кожата на пациенти които имат проблем с пигментацията (като напр. тъмни кожни участъци). Този уникален козметичен продукт е част от утвърдената серия Basic Science на Histolab. Той не съдържа токсични съставки, а само такива които са натурални и хипоалергенни.

Количество :

Неагресивен начин да се преборите със свръхпигментацията

Честа причина за формирането на тъмни петна по кожата е прекомерното производство на меланин или някой друг вид пигмент. Най-доброто решение срещу свръхпигментацията е неинвазивно лечение със съвременни козметични препарати като Basic Science Natural Lightning Plus Modeling Mask. За разлика от повечето избелващи продукти на пазара, този не причинява дискомфорт и не води до странични ефекти като сърбеж, възпаление и раздразнение на кожата. Това се отдава на забележителните му овлажняващи свойства. Тази професионална маска за лице съдържа алгин – мощна съставка извлечена от кафяви водорасли които имат способността  да задържат поне 200 пъти повече вода от собственото си тегло. Заедно с натриевия хиалуронат в формулата на препарата, се постигат още по-впечатляващи нива на хидратиране. Разнородните растителни екстракти и минерали използвани в разработването и произвеждането на продукта имат противовъзпалително действие. То успокоява кожа преминала през изсветлителна процедура.

Възможни противопоказания

Basic Science Natural Lightning Plus Modeling Mask е лесен за употреба козметичен продукт който успешно е преминал през най-различни тестове и изследвания преди да достигне до пазара. Макар и да не съдържа химикали или други опасни съставки, той може да остави усещане за дискомфорт върху кожата и да доведе до следните нежелани реакции:

  • Подуване
  • Зачервяване
  • Сърбеж
  • Обриви

В подобни ситуации или в такива при които пациента страда от екзема, дерматити или някое друго кожно заболяване, не се препоръчва повторна процедура с препарата.

Loading...