Acnex Science Alpha Cleansing Foam – 140ml

Availability: In stock

лв.33.92

Кожа предразположена към омазняване и акне е трудна за овладяване, но Acnex Science Alpha Cleansing Foam 140ml е научно разработена почистваща пяна от Histolab която лесно може да се справи с това предизвикателство. Тя успешно почиства порите, преборва се с кожни петна и други дерматологични недостатъци и регулира и балансира производството на себум. Редовната употреба на този оригинален козметичен продукт води до дълготрайни ефекти и успешно се бори с акнето като подхранва и овлажнява кожата.

Количество :

Какво съдържа този продукт?

Тази уникална почистваща пяна е специално разработена, за да помогне на хора които са предразположени към акне или омазняване на кожата. И все пак, Acnex Science Alpha Cleansing Foam може спокойно да бъде използвана от хора с всякаква кожа, защото не води до изсушаване. Вместо да намали нивата на себумно производство, пяната ще ги балансира и подобри, спомагайки доброто здраве на кожата. За да постигне това, формулата на продукта се базира на внимателно подбрана смесица от съставки, патентована от Histolab под името SRGF H1. Други важни съставки в този продукт са:

  • Децил глюкозид който контролира мастната секреция
  • Вода от индийски лотос за допълнителна хидратация
  • Масло от чаено дърво и екстракт от Готу Кола за дълготрайна защита на кожата
  • Екстракт от листа на обикновен бръшлян спомагащ бързото облекчаване на кожни раздразнения

Този водещ козметичен продукт е лесен за употреба. Първо почистете лицето и нанесете пяната директно върху кожата с влажни ръце. След това, отмийте препарата с хладка вода и подсушете кожата с чиста хавлиена кърпа.

Acnex Science Alpha Cleansing Foam се бори и кожни раздразнения

Кожа която е предразположена към акне и омазняване често води до упорити раздразнения и други неприятни симптоми. За щастие, тази изключителна пяна за почистване има бърз успокояващ и облекчаващ ефект. Само няколко минути след нанасянето му, ще забележите как всякакъв кожен дискомфорт постепенно започва да изчезва.

Loading...