Derma Science Cover Me 5g

Availability: In stock

лв.24.16

Derma Science Cover Me 5g е уникален коректор от Histolab който е създаден за хора които наскоро са се подложили на дерматологично лечение и търсят начин по който бързо да успокоят третираната кожа. С тази брилянтна пудра, те също ще могат да предпазят вече раздразнената си кожа от допълнителни дразнители и да коригират и покрият белези, петна и други несъвършенства по кожата. Това е един много изгоден продукт подходящ за всеки тип кожа.

Количество :

Какво е Derma Science Cover Me?

Derma Science Cover Me на Histolab е отличен коректор който може да бъде използван след най-различни видове кожни терапии които като правило водят до краткотрайни и безвредни кожни раздразнения, белези и зачервявания. Продукта има следните основни действия:

  • Покрива и заличава белези и други недостатъци
  • Сформира защитен слой върху кожата
  • Облекчава и охлажда кожата със своя SRGF H1 комплекс
  • Действа като слънцезащитен препарат благодарение на титаниевия диоксид който съдържа
  • Подмладява кожата с помощта на токоферол ацетат (Витамин Е)
  • Възстановява кожата чрез съставката лицетин

Поради всички тези впечатляващи свойства, тази ефективна коригираща пудра не е просто продукт за гримиране. Той е разработен и произведен, за да осигури на повредената кожа необходимите вещества и защита които да ускорят възстановяването й след дерматологична терапия.

Инструкции за правилна употреба

Derma Science Cover Me включва малко огледало и апликатор което ще ви позволи да го използвате лесно и бързо където и да сте. Този козметичен продукт има по-добро действие когато се нанася върху кожа предварително третирана с лосион, тоник или слънцезащитен крем. За предпочитане е тези препарати също да са част от серията Derma Science. Ако имате чувствителна кожа която не се съчетава добре с подобни коригиращи пудри е добре да знаете, че тази има хипоалергенни качества и не води до странични ефекти. Затова смело поръчайте този високооценен продукт от нас.

Loading...