Acnex Science Beta Fresh Toner – 140ml

Availability: In stock

лв.31.04

Разработен и произведен от реномираната корейска компания Histolab, Acnex Science Beta Fresh Toner е сред най-добрите козметични решения за хора които имат проблем с прекомерно омазнена кожа и/или акне. Този мощен тоник за лице мигновено успокоява кожни раздразнения, възпаления и зачервявания които често се проявяват в следствие на мазна кожа или акне. Благодарение на иновативната си формула освободена от химикали и токсични съставки, този безпрецедентен козметичен продукт е сред най-продаваните ни артикули в момента.

Количество :

Кои пациенти имат най-голяма изгода от Acnex Science Beta Fresh Toner?

С гарантираните си и дълготрайни охлаждащи, успокояващи и почистващи качества, този оптимизиран тоник за кожа е най-подходящ за хора с кожа предразположена към омазняване или акне. Тук е също добре да се спомене, че акнето е козметичен проблем който се проявява не само в юношеска възраст. Много възрастни също страдат от него. Затова Acnex Science Beta Fresh Toner не може бива да бъде класифициран като продукт за тийнейджъри, а като такъв който е подходящ за пациенти от най-различни възрастови групи страдащи от акне.

Този изключителен козметичен препарат е сред най-ефективните тоник продукти за акне и омазнена кожа, защото има комбинирано действие. С натуралните и безопасните си съставки, сред които са масло от чаено дърво и екстракти от алое вера и  корен от жълта софора, той лесно ще излекува акнето като:

  • Дълбоко почисти кожата и порите
  • Бързо успокои кожни зачервявания, раздразнения и възпаления
  • Почти незабавно облекчи кожата
  • Спомогне за значителното хидратиране на третираните зони, подобрявайки еластичността на кожата и подмладявайки я

Какво може да се очаква при продължителна употреба на този продукт?

Acnex Science Beta Fresh Toner от Histolab е добре наложен тоник който предлага редица предимства. Хората които редовно го използват, споделят, че кожата им е винаги отлично овлажнена. Също така, се съобщава за видимото намаляване на размера на порите.

Loading...