GANA HA Type B – 1 x 1.2ml

Availability: In stock

лв.104.00

Бързо и лесно премахване на средно дълбоки бръчки и гънки по кожата, за период от 12 до 18 месеца, чрез хиалуронов филъур? Нима това е възможно? Да, ако използвате революционния GANA HA Type B. Той предлага изключително трайни резултати, благодарение на гела си, базиран на кръстосано-свързана хиалуронова киселина, който е направен по оптимизирана формула. Филърът е подходящ и за инжектиране в устните, като гарантира по-плътни устни, по-добър обем и по-изящна форма, за дълъг период от време.

Количество :
Категории: ,

Изключително иновативен хиалуронов филър

Иновация от ново поколение – така може да опишем GANA HA Type B. Това е инжектируем гел за козметични корекции, който е специално създаден, за да помогне на дерматолозите да имат повече контрол при процеса на поставяне на филъра. Има сравнително малък среден размер на частиците, за своя клас, като се поставя директно в проблемните зони, дълбоко в кожата на пациента, и в резултат:

  • Веднага намалява дълбочината на глабеларните линии
  • Коригира безопасно назолабиалните гънки
  • Безболезнено прикрива до среднодълбоки бръчки по лицето
  • Трайно уголемява устните

Как се справя GANA HA Type B в сравнение с конкуренцията?

Създаден и произведен на базата на последните иновации в областта на козметиката, този напредничав хиалуронов филър има съотношение на кръстосана свързаност на хиалуроновата килисена от 10%. За сравнение, повечето базирани на хиалуронова киселина филъри имат такава от 5%. На практика, тази модифицирана козметична инжекция предлага до два пъти по-силен и траен ефект от най-продаваните марки на пазара. Вискозитетът на филъра също е по-подходящ за целите на оформяне и уголемяване на устните, спрямо повечето алтернативи. В допълнение, качеството на  GANA HA Type B е достъпно на много по ниска цена отколкото отвърдените марки филъри, като съотношение на цена и качество е почти без паралел.

Loading...